Croteam, tvorci uspješnog serijala Serius Sam, objavio je teaser trailer za svoju prvu VR igru – Serious Sam VR: The Last Hope. Igru izdaje Devolver Digital, a dolazi nam ovo ljeto na Steam Early Access.

Naravno, naš razvojni studio i dalje marljivo radi na dugoočekivanom Serious Samu 4, a ovo im je bio potpuno drugi projekt piše ffa.hr.

 

Zanimljivo, Mario Kotlar iz CroTeama na Redditu je objavio kako su im iz Oculusa ponudili “pun ku*ac love” (u slobodnom prijevodu, oprostiti će te nam) kako bi svoju igru ponudili kao Oculus ekskluivu. Naravno, CroTeam je ostao dosljedan sebi i odbio takav prijedlog, čime su deči iz studija zaslužili poštovanje brojnih /r/Vive i /r/Games pretplatnika.

Objašnava kako su im prišli iz Oculusa, VR kompanija koju je kupio Facebook, i ponudili financiranje za dovršetak Serious Sam VR: Te Last Hope u zamjenu za lansiranje igre exluzivno na Oculus Store. Ekipa iz Croteama pregledali su ponudu te su zaključili da žele igru pružiti svim igraćima a ne samo onima s Oculusom. Igra će podržavati Rift i Vive.

 

Mario Kotlar iz CroTeama na Redditu
Mario Kotlar iz CroTeama na Redditu

Pogledajte najavu za Serious Sam VR: The Last Hope

 

LEAVE A REPLY