Poduzetnički laboratorij je događaj koji organizira BIZkoshnica Coworking u Zagrebu na kojem se sudionicima projekta “Build Your Future” predstavlja uspješan gost poduzetnik.

Gost poduzetnik Poduzetnčkog laboratorija #3 je Tomislav Grubišić, suosnivač i CEO agencije Degordian. Tomislav će pričati o načinu rada agencije, procesima i kulturi tvrtke te iz mnoštva uspješnih projekata navesti nekoliko najzanimljivijih i nagrađivanih projekata.

Degordian je agencija za digitalni marketing i produkciju sa sjedištem u Zagrebu. 2009. godine osnovali su je Daniel Ackermann i Tomislav Grubišić. Agencija ima podružnice u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Austriji te broji preko 100 zaposlenih što je čini jednom od najvećih digitalnih agencija u ovom dijelu Europe. Tijekom 7 godina postojanja, Degordian je ostvario uspješnu suradnju s klijentima poput Lufthanse, Heinekena, Della, Zagrebačke pivovare i mnogih drugih te je osvojio brojne stručne nagrade.

Poduzetnicki labartorij u Bizkosnica

Cilj ovih druženja je poduzetnička inspiracija mladih i sudionika kroz pozitivna i negativna iskustva gosta poduzetnika, stjecanje novih znanja i vještina, povezivanje sudionika i poticanje suradnje. Događanje je namijenjeno široj publici; poduzetnicima početnicima, freelancerima, ljudima koji razmišljaju o pokretanju vlastitog biznisa ili su jednostavno zainteresirani za umrežavanje i razmjenu ideja.

Dođite i upoznajte mladu i uspješnu ekipu iz Degordiana na Poduzetničkom laboratoriju #3, pridružite nam se u četvrtak 16.06. u 18h u BIZkoshnica Coworking prostoru. Zbog ograničenog broja mjesta, pošaljite prijavu na: bizkoshnica@bizkoshnica.biz

 

LEAVE A REPLY