InVision App zapošljava i lokacija rada nije bitna

Invision app logo

Prije nego što sam krenula pisati ovaj članak, bila sam malo je reći iznenađena što nikad ranije nisam čula za InVision App. Pitanja su frcala na sve strane: Što je to? Aha… A kakva je to aplikacija ?

Oni koji su čuli za InVision ranije, znaju otkud dolazi navedeno oduševljenje. Kako se povremeno bavim dizajnom a i sama sam po prirodi znatiželjna, odlučila sam istražiti tu temu i predstaviti je Vama u obliku članka.

Invision App –  startup tvrtka

InVision je startup tvrtka, osnovana 2011. godine u New Yorku sa jedinstvenom misijom stvaranja platforme za komunikaciju, dijeljenje i interakciju.

Ako niste nikad čuli za taj termin, startup tvrtke su nastale začetkom razvoja web stranica (ili dot com ere) te su kao takve napravile bum u svijetu poduzetništva. Globalno se baziraju na uniformiranom i mjerljivom biznis modelu te tvrde da znaju kako riješiti određen tehnološki problem na bolji, efikasniji, jeftiniji, itd. način od drugih tvrtki koje se trenutačno nude sličan proizvod na tržištu.

Što je InvisionApp?

Pod sloganom Design better. Faster. Together, InVision App se prvenstveno predstavlja kao jednostavan alat za izradu prototipova web stranica ili raznih drugih aplikacija. Dizajn web stranice pretvara u interaktivnu platformu spremnu za testiranje. I to sve besplatno.korisnicko-sucelje-invision-app

 

Proces je slijedeći: svoju web stranicu ili aplikaciju izrađenu u Photoshopu učitate na sučelje InVision App-a te na taj način svoj statični dizajn stranice transformirate u responzivni layout sa kompletnim tranzicijama i animacijama bez ikakvog prethodnog znanja o programiranju.

Sa intuitivnim ikonama vrlo se lako snaći unutar aplikacije te je jednostavno provjeriti dizajn stranice unutar bilo kojeg browsera prije nego što je lansirate u javnost. Takav način prezentacije izgleda mnogo ozbiljnije krajnjem klijentu nego slanje prototipa web stranice u PDF obliku ili čak putem screen shotova.

Dodatna pogodnost InVision App-a je to što se može uživo raspravljati o greškama putem komentara. Komunikacija je jednostavna, i zapravo nema potrebe objašnjavati ideju koju ste pokušali predstaviti jer rad govori sam za sebe. Na taj način InVision App omogućuje razbijanje nesporazuma u komunikaciji između klijenta i dizajnera te razvijanje zajedničkog jezika. Time sam progres projekta postaje brži i učikovitiji. Vi kao dizajner ste u mogućnosti na najbolji mogući način predstaviti ideju za projekt, a klijent izraziti svoje želje i potrebe.

Po čemu je onda InVision bolji od drugih sličnih sučelja na tržištu?

InVision, kao što ste i sami zaključili, ujedinjuje user experience dizajn stranice sa vrlo realističnim izgledom prototipa koji uključuje sve zamišljene interakcije i može se prikazati u browseru. Taj prototip se, u krajnoj liniji, može zaštititi lozinkom. Kao drugi dokaz se navode zadovoljni klijenti koji surađuju sa InVision App-om: Adobe, eBay, Zappos.com, Walmart, Dell, AirBnB, Evernote, i tako dalje. Cijeli popis možete vidjeti ovdje.

 

Posao u InVision App 

Kako im se obujam posla naglo povećava zbog izrazite zainteresiranosti za cijeli projekt, logično je zaključiti da im je potrebno i pojačanje radnih snaga. Zašto ne biste baš Vi bili jedan od onih koji će raditi za jednu od najboljih tvrtki takvog tipa na tržištu?

Evo pogodnosti koje nude ako se zaposlite kod njih.

 

Lokacija rada?

Nije bitna. Tko kaže da se morate preseliti kako bi radili za veliku tvrtku kao što je InVision? Oni smatraju da su veliki talenti distribuirani diljem svijeta i da najbolje možete raditi uspješno u okolini u kojoj se dobro osjećate.

Plaćeno zdravstveno i teretana

Zamislite. Stopostotna pokrivenost zdravstvenog osiguranja plus mogućnost učlanjenja u teretanu. Žele da ostanete fokusirani na posao ali da uz to ne zanemarujete svoje tijelo te da ga održavate čvršćim i jačim.

Plaća

Izrazito cijene mentalni i kreativni rad te za to nagrađuju visoko kompetitivnim plaćama PLUS raznim bonusima.

Edukacija

Smatraju da bi učenje trebalo biti stil života te omogućuju svojim zaposlenicima stalnu edukaciju o najnovijim trendovima i tehnologijama na tržištu. Tako da Vas šalju na služben put, naravno.

Popis poslova koji su traženi možete naći ovdje.

Pa zašto ne bi probali? Što imate za izgubiti, uostalom? 

LEAVE A REPLY