Kako efikasno doći do klijenata i freelance angažmana

Hrvatsko društvo nezavisnih profesionalaca i Digitalna agencija GoAds organiziraju radionicu “Google AdWords i Google Analytics za freelancere” koja će se održati u ponedjeljak 26. listopada u coworking prostoru BIZkoshnica, Ilica 71.

Potaknuti članovima, Hrvatsko društvo nezavisnih profesionalaca prepoznalo je potrebu za edukacijom prilagođenom mogućnostima freelancera, a kojom se u kratkom vremenu mogu savladati konkretna i lako primjenjiva znanja bitna za uspješnije i konkurentnije svakodnevno poslovanje.

Radionica Google AdWords i Google Analytics za freelancere nastala je u suradnji s Digitalnom agencijom GoAds, a cilj radionice je freelancere naučiti kako s minimalnim budžetom kroz ciljanu i efikasnu samopromociju doći do novih klijenata i angažmana.

Vice bozic go ads“Jedan od stalnih izazova freelancera je dolazak do novih klijenata. Kako često raspolažu s malim ili nepostojećim budžetom za samopromociju ključno je da ga nauče maksimalno dobro iskoristiti”. rekao je voditelj radionice Vice Božić.

Zašto naučiti koristiti Google AdWords?

S obzirom na prednosti koje pruža – plaćanje po kliku, relevantnost, napredne opcije targetiranja i mjerljivost, Google AdWords predstavlja jedan od najučinkovitijih alata koje freelanceri mogu koristiti.

 

Radionica je namijenjena svim profesijama, a svaki će polaznik naučiti kako:

  • koristiti AdWords za oglašavanje svojih usluga,
  • odabrati odgovarajuću vrstu kampanje,
  • pravilno definirati ciljeve i budžet,
  • kreirati učinkovite oglase, te
  • mjeriti rezultate uz pomoć alata Google Analytics.

“Radionica spaja teorijski i praktični dio te sadrži mnogo konkretnih primjera i savjeta koje polaznici mogu odmah primijeniti u praksi.” dodaje Božić.

Kada, gdje i koliko?

Radionica će se održati u ponedjeljak 26. listopada u novo otvorenom coworking prostoru BIZkoshnica na Britancu, a kotizacija uključuje radne materijale te osvježenje u pauzi. Na radionicu se zbog ograničenog broja polaznika treba prijaviti najkasnije do ovog petka, 23. listopada 2015.

 

BIZkoshnica coworking prostor

 

Kako su slične radionice vrlo često izvan financijskih mogućnosti freelancera, HDNP je za svoje članove osigurao pristupačnu cijenu kotizacija – za redovne članove ona iznosi 375 kn, a za pridružene 475 kn. Freelanceri koji nisu HDNP članovi, kao i svi drugi zainteresirani za radionicu, trebat će izdvojiti 575 kn.

Kako besplatno do kotizacije?

Kliknite na facebook stranicu Sidrome i u komentar objave o radionici napištie kratki kreativni oglas svoje usluge + dodajte hashtag #hdnp. Komentare šaljite do petka 23.10. do 12 sati.

U sudradnji s Hrvatskim društvom nezavisnih profesionalaca, najkreativniji oglas nagrađujemo besplatnom kotizacijom. Sretno!

LEAVE A REPLY