KUNG FURY internetski film godine

Pogledajte 30-minutni film KUNG FURY

Kada skupite sve stereotipe o policijskim filmovima iz ’80 i stavite u jedan film dobijete parodiju KUNG FURY. Sjećate se loših frizura, cool automobila i naravno policajac u glavnoj ulozi koji poznaje  kineske borilačke vještine. Svi ti stereotipi stavljeni su u jedan film.

Kada video klip na Youtube-u skupi preko milijun pogleda u samo jedan dan onda sigurno znate da se radi o pravom modernom remek djelu filmske produkcije.

PROČITAJTE JOŠ: Kada spojiš virtualnu stvarnost i nogomet

5000$ + Kickstarter + puno vremena i truda = 630 000$

Krajem 2013 godine redatelj i pisac ove priče David Sandberg sa skupinom prijatelja i 5000 $ uloženog novca snimio je materijal za prvih 30 minuta filma. Postavio je crowdfunding kampanju na Kickstarter koja je doživjela jako dobar odaziv javnosti te je preko 17000 ljudi podržalo ovaj projekt. Tako su skupili 315% od prvotnoga cilja odnosno 630 000 $.

Sigurno se nisu nadali da će film doživjeti ovakav bum i da će skupiti preko milijun pogleda na Youtube-u u jednom danu(1.357.020 u vrijeme pisanja ovog članka) i dospjeti na prvu stranicu Reddita čak dva puta.reddit-screenshoot

Nadamo se da ćemo ovaj film vidjeti ubrzo u punoj verziji a do onda uživajte u ovoj 30-minutnoj verziji filma.

 

LEAVE A REPLY