Ovih pet tvrtki trenutno zapošljava

Ponuda poslova posao.hr

U suradnji sa stručnjacima sa specijaliziranog portala za oglašavanje slobodnih radnih mjesta –posao.hr i ovog tjedna donosimo vam aktualnu ponudu slobodnih radnih mjesta. Najsvježije vijesti sa tržišta rada uključuju ponudu novooglašenih radnih mjesta na području cijele Hrvatske, regije i inozemstva.

 

Hrvatska Lutrija

Hrvatska Lutrija traži 3 nova .NET programera na poziciji Programer analitičar II (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a od kandidata se očekuje dvogodišnje radno iskustvo na sličnim ili istim poslovima, te napredno korištenje MS Office paketa i Interneta.

Svoje životopise pošaljite do 03. ožujka.

Prijavite se za posao

Zagrebačka banka

Novi oglas za posao ima Zagrebačka banka, a zapošljavaju Programera/ku s mjestom rada u Zagrebu. Vaši budući zadaci uključuju organiziranje, programiranje i testiranje sučelja aplikativnih rješenja, rješavanje problema i poduzimanje korektivnih akcija. Prijavite se za posao putem linka.

Prijavite se za posao

Rimac Automobili

Tvrtka Rimac Automobili traže kandidate za radno mjesto Grafički dizajner (m/ž). Mjesto rada je Sveta Nedelja a vaši budući zadaci uključuju izradu infografika za proizvode tvrtke, izradu promo materijala i sudjelovanje u izradi korporativnog identiteta.

Detaljne informacije pročitajte u oglasu za posao:

Prijavite se za posao

Feros 

Prijavite se za radno mjesto Stručni suradnik za marketing i web administraciju (m/ž) u tvrtki Feros d.o.o. Vaši budući zadaci uključuju vođenje web stranice, društvenih mreža, izradu newslettera te distribuciju marketinškog materijala.

Prijavite se za posao putem oglas na posao.hr-u:

Prijavite se za posao

Wienerberger

Wienerberger je najveći svjetski proizvođač opeke te vodeći europski proizvođač pokrovnih sistema sa 214 proizvodnih pogona u 30 zemalja. Za svoj tim u Karlovcu traže kandidate za rad na poziciji Projektno – tehnički savjetnik (ž/m). Detaljne informacije o budućim zadacima i obvezama pročitajte na linku.

Prijavite se za posao

 

LEAVE A REPLY