Sve što vas zanima o Coworkingu u jednom webinaru

Rastom broja freelancera i startup projekata raste i broj coworking prostora. Kako se svjetsko tržište rada mijenja, mijenja se i način rada te sve više ljudi imaju privilegiju raditi iz udobnosti svog doma. No i takav način rada ima svoje mane i tako se pojavila potreba za coworking prostorima.

Webinarium u suradnji s Matijom Raosom, pokretačem Coworking Croatia i Hrvatske udruge nezavisnih profesionalaca, razgovarali su o tome što je to coworking, koje su prednosti coworking prostora te kakvo je trenutno stanje na području regije i šire.

Pogledajte i prezentaciju što je coworking:


Ako kojim slučajem niste čuli za Webinarium, to je projekt nastao iz Coworking prostora iz Subotice,  koji prati teme iz IT sektora, online poslovanja, novih tehnologija i novih načina poslovanja putem webinara. Svaki webinar je zamišljen da traje sat vremena, gdje je prvi dio odvojen za dijalog, intervju i obradu teme, a ostatak posvećen odgovorima na pitanja publike iz chat-a. Nakon uživo emitiranja svaki webinar se postavlja na YouTube kanal, odakle se može bilo kada pregledati.

LEAVE A REPLY